Algemene verordening gegevensbescherming

Bleeker training & advies: NIVRE

 

Verzorgt cursussen voor personen die werkzaam zijn binnen de verzekeringsbranche.

Deze cursisten volgende de cursus Onderzoeks en Sociale Vaardigheden en de cursus Verdieping Communicatieve Vaardigheden en de workshop Psychologie van het schadespel. De cursisten volgen deze cursussen om ingeschreven te kunnen worden in het register van het NIVRE en om PE-punten te behalen om in het register van het NIVRE ingeschreven te blijven.

1. in de administratie van Bleeker Training & advies worden gegevens van cursisten opgeslagen:

Dit betreft Voorletters, achternaam, geboorte datum en geboorteplaats, telefoonnummer, emailadres en gegevens van het bedrijf waar de cursist werkt.

2. de gegevens worden bewaard om, als daar door de cursist of een bedrijf die een audit verricht voor een nieuwe functie van de cursist, aan te tonen dat de cursist de betreffende cursus heeft gevolgd. Bleeker training & advies heeft een bestand voor deze cursisten vanaf 2013. De cursist ontvangt een certificaat van deelname aan de cursus. Dit certificaat dient te worden overlegd bij inschrijving in het NIVRE register. Het komt voor dat het certificaat van de cursist verloren is gegaan en de cursist om een duplicaat vraagt.

3. Deze gegevens worden op verzoek van de cursist gedeeld met de cursist en het bedrijf wat de audit uitvoert voor de nieuwe functie. Voor het auditbedrijf geldt dat alleen wordt bevestigd of ontkend of de betreffende persoon een cursus heeft gevolgd.

4. Het administratiekantoor AFDIJ uit Dronten verzorgt de administratie en jaarrekening van Bleeker training & advies en heeft derhalve inzicht in de gegevens. Computerhulp Dronten, de heer van de Kroon, beheert de website en heeft op die manier inzicht in de gegevens van de cursisten.

5. Bleeker training & advies verstuurt geen nieuwsbrief of andere mailing waarbij gegevens van cursisten worden gebruikt.

6. Factuurgegevens worden 7 jaar bewaard, de wettelijke termijn om de administratie te bewaren.

7. B T&A vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft B T&A passende beveiligingsmaatregelen genomen.

Bleeker training & advies: NAZORG

Dianne Bleeker verleent nazorg aan mensen die slachtoffer zijn geweest van een overval in een winkel, betreft Emté (tot eind 2017) en Sligro.

Van de mensen die hierbij betrokken zijn worden de volgende gegevens bewaard:

  • Naam, woonplaats en telefoonnummer. (bezoek betreft in de winkel)
  • een privéadres wordt bewaard als de persoon aangeeft graag het gesprek thuis te willen voeren.

1. Deze gegevens worden met niemand gedeeld. De Sligro organisatie heeft zelf de nodige gegevens van betrokken mensen. Bleeker gebruikt de gegevens om in contact met deze personen te kunnen blijven. Deze gegevens worden handmatig opgeschreven, komen niet in de computer, behalve wanneer de persoon via email contact zoekt. Deze gegevens zijn bewaard in het jaarboek van de administratie en worden na 7 jaar vernietigd (verbrand).

2. Het administratiekantoor AFDIJ uit Dronten verzorgt de administratie en jaarrekening van Bleeker training & advies en heeft derhalve inzicht in de gegevens. Computerhulp Dronten, de heer van de Kroon, beheert de website en heeft op die manier inzicht in de gegevens van deze mensen.

3. Bleeker training & advies verstuurt geen nieuwsbrief of andere mailing waarbij gegevens van betrokken personen worden gebruikt.

4. Factuurgegevens worden 7 jaar bewaard, de wettelijke termijn om de administratie te bewaren.

5. B T&A vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft B T&A passende beveiligingsmaatregelen genomen.